Wat kunt u van mij verwachten?

Onderstaande behandelingen worden door mij aangeboden. Het is natuurlijk belangrijk om te weten op welke kosten u moet rekenen als u naar een pedicure gaat. Nog belangrijker is dat u weet waar vóór u betaalt.

  1. Bij iedere nieuwe behandeling wordt een nieuw mesje gebruikt en worden de instrumenten gereinigd en gedesinfecteerd
  2. Gespecialiseerde voetbehandeling en advies
  3. Grote vakbekwaamheid door bijscholing
  4. Voldoende tijd voor een goede behandeling

Basis Pedicure Behandeling

Prijswijziging vanaf 01-01-19 cosmetische voetbehandeling 27,50.

Desinfecteren en inspectie van de voeten, nagels knippen, verwijderen van eelt, likdoorns, eelt pitten, kloven, eelt mechanische afwerken.nagels polijsten, nagelomgeving reinigen, desinfecteren van de voeten,incrèmen en een massage voor de voeten.

Cosmetische voetbehandeling inclusief teennagels lakken 30,00.

 

 

Pedicure behandeling diabetische voet

€ 29,50


Desinfecteren en inspectie van de voeten, nagels knippen, verwijderen van eelt, likdoorns, kloven, eelt mechanische afwerken.nagels polijsten, nagelomgeving reinigen, desinfecteren,incrèmen en een massage voor de voeten

Pedicure behandeling reumatische voet

€ 29,50


Desinfecteren en inspectie van de voeten, nagels knippen, verwijderen van eelt, likdoorns, kloven, eelt mechanische afwerken.nagels polijsten, nagelomgeving reinigen, desinfecteren,incrèmen en een massage voor de voeten


Nagelbeugel Ross Fräser

€ 29,50


Bij een ingroeiende of tunnel nagel

 

Orthese

Vanaf € 17,50


 


 

Het wijzigen of annuleren van afspraken graag 24 uur van te voren

Bij het niet nakomen van een afspraak zoals: te laat afbellen, het afwezig zijn zonder tegenbericht, zal de voor U gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.


Prijslijst

Nature Balance Fungicide voetcreme

€ 9,50


Nature Balance Fungicide voetcreme Frisse voetcreme op basis van dode zeezout die snel en intensief werkt, het verzorgt en beschermt de voeten tegen aandoeningen van de voethuid. Zorgt ook voor minder jeuk tussen de tenen. Gebruik: Consequente behandeling is aan te raden. Na dagelijks baden, spoel de voeten goed schoon. Smeer dagelijks deze crème over de gehele voet en zeker tussen de tenen.

Mykored Forte

€ 9,50


Mykored Forte Tube, créme voor de intensieve verzorging van huid en nagels, voorkomt schimmelvorming op een effectieve manier en roept de schimmel tijdig een halt toe.

Laufwunder hydraterende balsem

€ 9,50


Hydra ultra-actief balsem, een balsem die 24 uur non-stop hydrateert en de zeer vochtarme droge voeten weer in de goede conditie brengt. Wordt zeer snel door de huid opgenomen en is niet vet.